Travel Professional, Aegian Mediteranean Cappadocia

Ahmet ÖÇAL

Tema: Experiente unice in jurul lumii

Fiind un povestitor nativ cu o vasta experienta in turism, Ahmet Öçal, s-a nascut si a crescut intr-una dintre cele mai frumoase regiuni din lume, Cappadocia.

A inceput sa cocheteze de mic cu industria turistica ca si angajat al unui magazin de suveniruri locale.  La varsta de 19 ani a obtinut atestatul de ghid, dupa care a inceput in paralel cariera hoteliera, avand parteneriate cu diferite agentii zonale si internationale.

In anul 1994 alaturi de terti parteneri, a pus bazele unei companii – Aegian Mediteranean Cappadocia, ce are ca si principal obiectiv organizarea tururilor ghidate in regiune. Pe langa aceste turui organizate, agentia se mai ocupa si cu inchirierea de masini, restuararea caselor vechi si comercializarea de produse turistice. In momentul de fata Aegian Mediteranean Cappadocia are puncte de lucru deschise in numeroase regiuni ale Turciei.

Asadar, Ahmet este un ghid de turism dedicat, cald si prietenos, om de afaceri si pilot de baloncu aer cald pe care il veti putea cunoaste in cadrul Travel Smart Forum, unde ne va vorbi despre experientele unice pe care le puteti trai in Cappadocia, si nu numai.