Management consultant and executive coach

Dragos Birlea

Tema: Tips & Tricks

Un calator, un cautator de oameni si de viata. In ultimi 10 ani si-a dedicat o mare parte din timp si energie calatoriilor. Este un cautator de locuri frumoase, de istorie, cultura, vin bun si oameni. Atunci cand calatoreste, fie ca merge prin America de Sud, Rusia, Indochina sau Africa, Dragos cauta locurile mai putin cunoscute, uneori putin calcate de turisti, dar pline de istorie, cultura si insemnatate pentru acele popoare. Se împrietenește cu oamenii locului si afla de la acestia povestile lor de viata, povestea lor ca si comunitate, ca si popor.

Este fondator si co-fondator in  proiecte precum trilulilu.ro si tetatet.ro. In prezent lucreaza la un nou start-up in domenul aplicatiilor mobile. In paralel, desfasoara un proiect de suflet, conducand grupuri de coaching in cadrul carora participantii urmeaza un drum de descoperire si restaurare a identitatii si sinelui autentic.

Dragos a  transformat companii in mai multe sectoare de business. Are experienta manageriala in domenii precum auto, productie, distributie si servicii profesionale. Din pozitia de consultant a condus procese de restructurare ce au adaugat valoare business-urilor, punandu-le pe un trend ascendent.  Majoritatea companiilor cu care a lucrat pastreaza pana azi sistemul, sau parti din sistemul managerial, construit la momentul colaborarii. Din pozitia de coach Dragos lucreaza cu lideri si manageri de top pentru ca acestia sa isi descopere talentele, sa le cultive si sa le puna apoi in slujba celorlalti.